pondělí 15. března 2021 | Redakce - marketing

Spolu a neústupně: Způsoby kompenzací permanentních vstupenek

Pro zlínské Berany je letošní extraligová sezóna již u konce. Téměř celá se bohužel odehrála bez „šestého hráče“, bez našich věrných fanoušků, kteří v hledišti vytváří jedinečnou atmosféru a opravdové domácí prostředí, kde se žádnému soupeři nehraje snadno. Brány stadionu zůstaly uzavřené pro všechny fanoušky bez rozdílu, tedy i pro držitele permanentních vstupenek. A právě pro ně nyní přinášíme další možnosti kompenzací.

1. Darování ceny permanentky klubu

Pro nejvěrnější fanoušky, kteří se rozhodnou podpořit klub a postoupit kompenzaci za permanentní vstupenku, zakládáme klub "Jsem Beran!". Ten svým členům nepřinese jen aktuální výhody a dárky. Jedná se o dlouhodobý projekt, kterým chtějí PSG Berani Zlín přiblížit své fungování, a propojit naše věrné fanoušky s hráčskou kabinou i celým klubem.

Každý fanoušek obdrží:

- fanouškovská šála speciální edice, 

- odznak věrného fanouška, 

- jméno na plaketě umístěné v areálu ZS (pokud si to budete přát), 

- permanentka s označením „Jsem Beran!" (sloužící i jako členská karta).

Dále se může těšit na organizované setkávání s vedením a současnými i bývalými hokejisty. To se samozřejmě bude odvíjet od covidové situace a hygienických opatření. 

Další možnosti budou pro věrné fanoušky průběžně připravované.

Chcete se stát členy klubu "Jsem Beran!" a darovat klubu 100 % hodnoty permanentní vstupenky? Stačí vyplnit dotazník zde. Získané finance budou využity na zajištění chodu klubu.

2. Převedení permanentní vstupenky do následující sezony

Když se týmu nedaří a leží na něm deka, bere si každý hokejista energii z podpory fanoušků v hledišti. Proto je pro klub PSG Berani Zlín nejdůležitější spolehnout se v následující sezóně na tradičně skvělou atmosféru, a vytvořit ze stadionu Luďka Čajky nedobytnou tvrz.

Z tohoto důvodu umožňujeme převod celé hodnoty permanentní vstupenky do následující sezony, a to bez doplatku za využitá utkání v minulé sezoně. Pokud se rozhodnete využít tuto možnost, stačí přijít v daném termínu k pokladně zimního stadionu a nechat si vytisknout novou permanentní vstupenku, ke které obdržíte dárkové balení, stejně jako v minulém roce. Výměna "kus za kus" začne 29. dubna. Více informací přineseme později na našich webových stránkách.
 
Pevně věříme, že uvidíme všechny naše fanoušky v září v hledišti. Klub PSG Berani Zlín opět garantuje 100% návratnost v případě nekonání utkání.

3. Vrácení nevyužité hodnoty permanentní vstupenky

Uvědomujeme si, že ne každý je při aktuální společenské situaci schopný obětovat najednou větší množství peněz. Klub je proto pochopitelně připravený na vrácení částky permanentní vstupenky, ponížené o plnění využité v minulé sezoně. Vrácení peněz je možné pouze v hotovosti, a to osobě, na jejíž jméno je permanentka vystavená. Pokud za sebe daná osoba chce někoho poslat, je nutné prokázat se potvrzením o provedení platby. 

Finanční kompenzace proběhne stejně jako nákup permanentní vstupenky, tedy osobně na pokladně Zimního stadionu Luďka Čajky, a to od 17. května 2021. Bližší informace budou zveřejněné na našich stránkách.


Výše vratky je vypočítaná poměrově za utkání, která ještě fanoušci mohli skrze hygienická opatření navštívit. Započítané jsou také náklady na pořízení dárkového balíčku ve výši 130 Kč, který fanoušci obdrželi společně s permanentkou. Nepoškozený balíček je možné vrátit a nechat si tak částku 130 Kč vyplatit s permanentkou.