neděle 28. listopadu 2021 | Zlin Press - Jakub Kudláč

Narazili jsme na těžký oříšek, smutnil v Boleslavi útočník Adam Zbořil

Hokejisté PSG Berani Zlín nedokázali navázat na předchozí dvě vítězství z domácího ledu a padli v Mladé Boleslavi 1:3. "Asi jsme si po těch výhrách mysleli, že to půjde samo, ale narazili jsme na těžký oříšek," smutnil Adam Zbořil po zápase, kde jeho tým prohrál po dlouhých třech týdnech.

"Pětapadesát minut nic nehrajeme a zapneme až na posledních pět minut, kdy je to 3:0. To už je pak skutečně těžké," štvalo šestadvacetiletého útočníka. Zlín snížil na konečných 1:3 až gólem Gazdy v 59. minutě.

Po reprezentační přestávce Berani padli poprvé. "Byla sem dlouhá cesta... Navíc jsme asi mysleli, že to po těch výhrách půjde samo, ale narazili jsme na těžký oříšek, který nám ukázal, že samo to nejdeV úterý budeme hrát zase doma, musíme se na to připravit a uhrát výsledky, co minule," řekl Zbořil směrem k úternímu duelu s Plzní.

Dalším problémem podle bývalého hráče právě Bruslařského klubu bylo hodně vyloučení na straně Moravanů. "Soupeř nebyl úplně ve formě, mohli jsme toho využít, ale nestalo se. Ve druhé třetině jsme hráli devět minut v oslabení, to je v Boleslavi smrtelné. Musíme se ze špatného ponaučit, vytáhnout si z dneška to dobré a v úterý nastoupil úplně jinak," zakončil Adam Zbořil.