středa 20. července 2022 | Vojtěch Jurák

Zavři svou branku! Berani chystají týdenní kemp pro mladé gólmany

Mladí gólmani nechť zbystří. Berani připravují na letní prázdniny oblíbený brankářský kemp, který tentokrát potrvá celý týden – uskuteční se od 25. do 29. července převážně v prostorách PSG arény. Hokejisté se budou rozvíjet pod vedením Petra Tučka a jeho trenérského týmu, hlásit se mohou vedle zlínských hráčů také zájemci z jiných klubů.

Dosud mohli brankáři pilovat své dovednosti na jednodenních setkáních v průběhu celé sezony, nyní se jim otevírá příležitost ještě intenzivnějšího tréninku – týdenní otevřené soustředění maskovaných hráčů je v nabídce mladých Beranů novinkou. V rámci programu budou účastníci na ledě a na suchu procvičovat brankářské prvky, a to samostatně i v součinnosti.

„Kluci budou každý den dvakrát na ledě a další tréninkovou jednotku ještě absolvují v tělocvičně. Tento model se nám osvědčil na jednodenních kempech. Tentokrát budeme spolu celý týden, takže toho samozřejmě obsáhneme víc a budeme moct program dobře rozložit v čase,“ přibližuje mládežnický trenér brankářů Petr Tuček.

Letní brankářský kemp pořádají Berani v rámci svých nástavbových programů pro mládež, koná se tedy nad rámec standardní klubové přípravy. Ve stejném termínu se uskuteční také žákovský kemp pro hráče v poli a ještě před tím dva turnusy klubových příměstských táborů. Aktuální nabídku mládežnických programů najdete ZDE.

Informace o týdenním brankářském kempu


Termín:
od 25. do 29. července 2022.
Určeno: brankářům ročníků 2007 a mladší.
Cena: 8 000 Kč.
V ceně: každý den 2x trénink na ledě a 1x trénink v tělocvičně, oběd a svačiny, tričko.
Přihlašování a dotazy: na e-mailu tucek@beranizlin.cz nebo na mobilu +420 777 144 283. (Do předmětu uveďte: Přihláška na brankářský kemp. V textu pak: jméno a příjmení dítěte, datum narození, kontakt na rodiče).