neděle 04. prosince 2022 | Vojtěch Jurák

Tréninky nejmladších Beranů navštívil svatý Mikuláš s doprovodem

Na zlínskou PSG arénu zavítala ve čtvrtek 1. prosince vzácná návštěva, na tréninky školy bruslení, hokejové přípravky, druháků a třeťáků dorazil svatý Mikuláš se svým andělským i čertovským doprovodem. Děti během zábavného programu na ledě hostům ukázaly své sportovní umění i schopnost spolupracovat, za což si pak domů odnesly sladkou odměnu.

Mikuláš, jehož sváteční konvoj zdobily i velké zimní saně, dorazil za dětmi dvakrát – na společný trénink školy bruslení s přípravkou a na společný trénink druhé a třetí třídy. Nadílku, kterou měli s andělem pro děti připravenou, si však museli malí bruslaři zasloužit. Museli splnit několik čertovských úkolů.

„Musím naše kluky a holky pochválit! Svatému Mikuláši ukázali, že jsou šikovní. A i když někdy na tréninku trochu zazlobí, tak jsou aktivní a dělají v bruslení a v hokeji pokroky. Byl to pěkný večer a pro děti super zážitek,“ těší trenéra Petra Žáka. Poděkování patří nejen vzácným hostům, že vážili cestu až na PSG arénu, ale také skupině Capri-Sun a pomocníkům z řad trenérů a rodičů.