pondělí 12. října 2020 | Redakce - Lukáš Kapinus

Vydražte si dres z Generali Česká CUP 2020!

Tipsport extraliga ledního hokeje stojí před povinnou 14denní pauzou, což přináší ideální příležitost pro uskutečnění aukce originálních hracích dresů zlínských Beranů. V této aukci se představí dresy z přípravného poháru Generali Česká Cup a pár kusů originálních dresů z minulé sezony.

Aukce bude již tradičně probíhat prostřednictvím webového portálu aukro.cz, vypukne v úterý 13. října v 10:00 a potrvá pouze pět dní. Nepropásněte tak šanci pořídit si originální hrací dres svého oblíbeného hráče. Kompletní nabídku všech dražitelných dresů najdete zde.

Předmětem aukce budou žluté dresy všech hráčů, kteří odehráli přípravný turnaj Generali Česká Cup. Vyvolávací cena je 800 Kč za hraný dres, 500 Kč za dres nehraný. 

 

Dále do aukce připravujeme dresy z loňské sezóny - originální zápasové s vyšívaným Beranem na hrudi. Tyto dresy byly ohodnoceny webem dresblog.cz jako druhé nejhezčí v rámci uplynulého ročníku Tipsport extraligy ledního hokeje. Vyvolávací cena hraných dresů je stanovena na 1000 Kč, nehraných na 500 Kč. 

 

Upozorňujeme fanoušky, že v současné koronavirové situaci bohužel není možné realizovat předání dresu přímo z rukou daného hráče. Na vydražený dres ale můžeme zajistit podpis hráče. K dresu dále obdržíte certifikát pravosti.