pátek 20. listopadu 2020 | Lukáš Kapinus

Radši bychom vyhráli, shodují se Jirka Karafiát a Vojta Dobiáš

Utkání s Mladou Boleslaví dnes Berani nezvládli a vysokým rozdílem Bruslařům podlehli. Na zápase se ale přece jen dá najít pozitivum. Své první branky v extralize vstřelily mladé pušky, Vojtěch Dobiáš a Jirka Karafiát. Oba se ve svých pozápasových hodnoceních ale shodovali.

První extraligový zásah přišel už ve čtvrté minutě utkání. Vojtěch Dobiáš napřáhnul z kruhů a překonal brankáře Růžičku: "Pavel Sedláček s Tomášem Žižkou mi to nachystali mezi kruhy, viděl jsem místo, tak jsem vystřelil. Gólman toho asi moc neviděl, trefil jsem to a padlo to tam. Nějakou radost z toho samozřejmě mám, ale lepší by bylo vyhrát za tři body," komentoval svou branku po utkání zarmouceně Vojta Dobiáš

"První gól v extralize, navíc za mateřský klub, pocit je to samozřejmě skvělý. Kazí to ta prohra. Radši bych bral tři body a výhru v zápase vyměnil za gól," vyprávěl trochu v rozpacích Jiří Karafiát po zápase a své první trefě.

"Ne že bych to měl v hlavě, ale trochu mě mrzelo, že to doteď nepřišlo. Šance jsem měl, vlastně co zápas byla aspoň jedna dobrá příležitost. Mrzelo mě to, a jsem rád, že to konečně přišlo," dodal ještě k čekání na branku Jirka Karafiát, který se trefil ve svém 24 extraligovém utkání. 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY