čtvrtek 17. ledna 2019 | Redakce - marketing

6 důvodů, proč si nenechat ujít Ševcovský ples

Neúprosným krokem se blíží premiérový ročník exkluzivního Ševcovského plesu, který se uskuteční v sobotu 9. února od 19:30 v Kongresovém centru Zlín. Proč byste si neměli nechat ujít tuto jedinečnou událost?

1) Setkání s hokejisty A-mužstva 

Hrdým patronem plesu je klub PSG Berani Zlín. Chybět na této slavnostní akci tedy nebudou ani hráči extraligového celku a členové realizačního týmu, se kterými budete mít možnost si poklábosit i jinde než na autogramiádách nebo zimním stadionu. A věřte, že pohled na kompletní tým v nažehlených oblecích se vám navíc také nenaskytne každý den. 

2) Atraktivní a bohatý program 

O porci smíchu a zábavy se ve stand-up vystoupení postará populární jméno, které všichni příznivci dobré nálady určitě znají. Na Ševcovský ples totiž dorazí komik Radek Petráš, známý z pořadů Na Stojáka a Comedy club. Chybět nebude ani komentovaná módní přehlídka, která jistě potěší oko všech zúčastněných. Zhlédnout si poté budete moci barmanskou show v podání skutečných profesionálů a zvolíme si i Sympaťáka plesu z řad hokejistů. Čeká toho na vás ale mnohem více

3) Soutěže o zajímavé ceny 

Pro všechny přítomné návštěvníky, kteří rádi zkouší štěstí a nebojí se soutěžit, budou připraveny soutěže o lákavé ceny. A že bude o co hrát! Dresy, šály, hokejky a mnoho dalšího. 

4) Taneční zábava 

Polka, valčík, cha-cha, jive… Milovníci společenského tance protančí střevíce pod taktovkou hudební kapely Fantasy Music, která ve velkém sále zahraje k tanci i poslechu. V pozdějších hodinách navíc zahraje i kapela Kameron společně s hokejistou Jakubem Hermanem. Příznivci rychlejší hudby si pak přijdou na své v malém sále, kde jim zahrají DJ´s. 

5) Chmelový mok zdarma 

Pro milovníky chmelového moku je navíc připravena speciální akce v podobě piva zdarma!  

6) Ples, který na Zlínsku nemá obdoby 

Smích, zábava, hudba, tanec, setkání s oblíbenými hokejisty a přáteli. To vše se v Kongresovém centru Zlín snoubí dohromady při Ševcovském plese. Tato jedinečná událost nemá ve Zlíně obdoby. Takže 9. února všichni do KC Zlín!