čtvrtek 11. srpna 2016 | Zlin Press - Roman Ordelt

Berani vyšli ve Znojmě střelecky naprázdno

Hokejisté PSG Zlín prohráli v přípravném utkání na ledě vicemistra EBEL ligy týmu Orli Znojmo 0:2. Berani nastoupili bez tří opor, když volno dostali Bukarts, Holík a Žižka. Svěřenci Rostislava Vlacha podali slabý výkon a příliš střeleckých šancí si na jihu Moravy nevytvořili. Velmi dobře zachytali brankáři na obou stranách, góly Znojma padly až ve třetí třetině. Orli se dostali do vedení po rychlém přečíslení v 45. minutě a pojistku pro vítězství přidal za pět minut proměněným únikem Špaček. V doplňkových nájezdech se radoval Zlín, v sedmé sérii se trefil jako jediný z nájezdníků Antonín Honejsek. Odveta se Znojmem je na programu v úterý 16. srpna od 18 hodin ve Zlíně.

příprava / čtvrtek 11. 8. 2016 / 18:00
HC Leram Orli Znojmo Znojmo - Berani Zlín Zlín
2:0
(0:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 45. min Hughesman (Bartoš, Biro), 50. Špaček (Hughesman). Rozhodčí: . Vyloučení: 4:4. Využití: bez. V oslabení: bez. Diváci: 1 935. Střely na branku: . Průběh utkání: 2:0.

HC Leram Orli Znojmo: Schwarz – Lattner, McMonagle, Řezníček, Kadeřávek, Šulák, Biro, Lakos – Pucher, Vodný, Špaček – Bartoš, Hughesman, Číp – Wronka, Bruijsten, Beroun – Šeda, Novák, Györi. Trenéři: Režnar, Žůrek, Vybíral.

Berani Zlín: Štůrala - Marušák, Kotvan, Matějíček, Bořuta, Holomek, Blaťák - Honejsek, Roman Vlach, Veselý - Ondráček, Podešva, Kubiš - Okál, David Hrazdira, Gago - Šťastný, Karafiát, Říčka. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík, Richard Hrazdira.

Textovou on-line reportáž jste mohli sledovat na tomto odkazu: http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-08-11/id/185112

Ohlasy trenérů

Rostislav Vlach (první trenér PSG Zlín): "Nehráli jsme dobře, hůře jsme bruslili a v soubojích jsme byli všude později než soupeř. Vytvořili jsme si žalostně málo šancí a vyšli jsme střelecky naprázdno. Velmi dobře chytali oba brankáři. Led byl těžký, nicméně pro oba týmy byly podmínky stejné. Náš výkon byl nemastný, neslaný. Zápas se nám zkrátka nevydařil."

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY