neděle 12. března 2017 | Zlin Press - Roman Ordelt

Hokejisté PSG Zlín vyšli s Olomoucí střelecky naprázdno a odevzdali body Hanákům

Hokejisté PSG Zlín prohráli v utkání 3. kola skupiny o umístění Tipsport extraligy s týmem HC Olomouc 0:2. V brankově chudém zápase dostali přednost na obou stranách náhradní gólmani a oba předvedli velmi dobré výkony. V základní části vyhrával ve vzájemných zápasech obou soupeřů vždy domácí tým, tentokrát se radovali hosté. Kohouti šli do vedení ve 37. minutě zásluhou využité přesilové hry, pojistku na vítězství přidali v závěru při vlastním oslabení. Hanáci vyhráli podruhé v řadě a vytlačili Berany z vedoucí příčky skupiny o umístění. Tým PSG Zlín hraje v pátek 17. března ve 4. kole skupiny play out v Olomouci.

UMI3 / neděle 12. 3. 2017 / 15:30
Berani Zlín Zlín - HC Olomouc Olomouc
0:2
(0:0, 0:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 37. min Škůrek (Roman Vlach, Burian), 55. Laš. Rozhodčí: Kika, Kubičík - Ganger, Václav Hanzlík. Vyloučení: 5:5, navíc Macuh (Olomouc( na 10 minut Využití: 0:1 V oslabení: 0:1. Diváci: 1 427. Střely na branku: 24:25. Zblokované střely: 3:6. Hity: 7:7. Vhazování: 33/56 (59%) - 23/56 (41%). Průběh utkání: 0:2.

Berani Zlín: Štůrala – Marušák, Chmelíř, Matějíček, V. Zadražil, O. Horák, Ferenc – Bukarts, P. Holík, O. Veselý – Kovařík, Popelka, Kubiš – J. Ondráček, M. Kratochvíl, Říčka – Honejsek, Ostřížek, Goiš. Trenéři: R. Svoboda, M. Hamrlík, R. Hrazdira.

HC Olomouc: Falter - Škůrek, Vyrůbalík, Rutar, Ondrušek, Rašner, Staněk - Eberle, Roman Vlach, Burian - T. Mikúš, Holec, Laš - Fořt, P. Mrázek, Macuh - od 21. min Kotala. Trenéři: Venera, Tomajko.

Podrobnou reportáž z utkání najdete zde: http://www.onlajny.com/match/index/date/2017-03-12/id/202411:

Tři hvězdy utkání podle www.hokej.zlin.cz: Martin Falter, Tomáš Štůrala, David Škůrek.

Ohlasy trenérů

Robert Svoboda (trenér PSG Zlín): "Super utkání to nebylo. Mrzí nás to, protože jsme podali nejslabší výkon v této části soutěže. Pro nás je to zklamání, hráči by mohli předvést lepší hru a pobavit lidi. Když ale nevstřelí žádné branky, pak je to těžké. Z naší strany se můžeme omluvit divákům, co přišli a slibovali si, že se pobaví hokejem."

Jan Tomajko (asistent trenéra HC Olomouc): "Zápas se nehrál ve velkém tempu, nehrálo se ani moc do těla. Vyhráli jsme 2:0 a nevím, co bych k tomu dále řekl. Nebylo to žádné super utkání."

Fotogalerie

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY