úterý 27. listopadu 2018 | Lukáš Mihal

Dorostenci porazili Techniku, pomohla jim k tomu vydařená třetí třetina + FOTO

Dnes sehráli dorostenci odložený zápas s Technikou, který se měl hrát v sobotu. První dvě třetiny se hrála velmi vyrovnaně, brněnská Technika dokonce útočila i na body. Beranům ale vyšla skvěle třetí třetina, kterou vyhráli 3:0. Prosadili se v ní Laciga, Lavička a Burian. Mladí ševci poté vyhráli ještě nadstavbu a to zásluhou Hoferka, který proměnil rozhodující nájezd. Dorostenci si tak zajistili čtvrté místo, protože pátý Přerov je už nedožene. Berani navíc mohou zabojovat o třetí místo.

17. kolo / úterý 27. 11. 2018 / 17:15
VSK Technika Brno Technika Brno - Berani Zlín Zlín
0:3
(0:0, 0:0, 0:3 - N 0:0 - 0:1)
Branky a nahrávky: 41. Laciga (Chludil), 56. Lavička (Kráčalík, Mojžíš), 57. Burian (Chludil), rozh. náj. Hoferek. Rozhodčí: Čuňočka – Czubaj, Havel. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 42. Střely na branku: 21:59. Průběh utkání: 0:3.

VSK Technika Brno: Nešpůrek – Smutný, Kučírek, Groch, Krejčí, Irajn, Šupa, Navrátil – Mareček, Líska, Přidal, Kubový, Filípek, Plevka, Frýza, Maštalíř, Hrnčíř, Závadský, Harásek.

Berani Zlín: Hamrla – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Jakeš, Lavička.

Fotogalerie