středa 05. září 2018 | Zlin Press - Jakub Kudláč

Výsledky jsou dobré, ale nemůžeme je přeceňovat, varuje Ondráček

Hokejisté PSG Berani Zlín si v předposledním přípravném utkání zastříleli vysoce 6:1 proti slovenskému celku ze Zvolenu. Gólový účet zápasu načal Jiří Ondráček, přičemž od té doby Berani hru kontrolovali. Radost z vítězství však kalí zranění Zdeňka Okála...

Poslední dva přípravné duely, dvě vysoké výhry, skóre 12:1. V kabině Zlína panuje spokojenost. "Máme z toho dobrý pocit. Samozřejmě v sezóně přijdou těžší chvilky a my na ně musíme být nachystaní, takže bych ty výhry moc nepřeceňoval, ale pro sebevědomí je to dobré. Když se tyto výsledky přenesou do startu soutěže, budeme spokojeni," řekl autor první zlínské trefy Jiří Ondráček.

Sedm přípravných zápasů a jen jedna prohra, to je statistika Beranů v přípravě. "Jde to postupně, když se daří, člověk si víc dovolí, proto zápasy zvládáme. Je dobré vítězit, ale zároveň je potřeba získat systém a herní návyky," pověděl klubový pokladník Ondráček.

Dvě branky do sítě Zvolenu vstřelila lotyšská posila Edgars Kulda. "Je velmi šikovný na puku v situaci jeden na jednoho. Stylem hry a šikovností připomíná Holase. Věřím, že pro obránce bude hráč jako on velkým problémem," myslím si o lotyšském mladíkovi Jiří Ondráček.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY