čtvrtek 18. dubna 2024 | Adam Čuba

Úspěch mladých hokejistek, na MČR Krajů berou bronz!

Zajímavého úspěchu dosáhly zlínské hokejistky! Karolína Kuželová a Tereza Rudolfová, zástupkyně našeho klubu, se zúčastnily MČR krajských výběrů U15, kde dosáhly na skvělé bronzové medaile! Oběma reprezentantkám zlínského klubu gratulujeme.

Naše hokejistky byly přizvány do týmu Jihomoravského výběru, ve kterém byl spojen Zlínský a Jihomoravský kraj. Jihomoravanky porazily Severočešky a remizovaly se Západočeškami, což znamenalo, že se tým kvalifikoval do boje o třetí místo. To Jihomoravanky vyhrály 3:1 a braly bronzové medaile! Na celkový triumf dosáhl kraj Vysočina, druhé byly Severočešky.

Medailové umístění na MČR:

  1. 1. Vysočina
  2. 2. Severočešky
  3. 3.Jihomoravanky
  4. 4. Jihočešky

V návaznosti na úspěch našich dívek zde máme ještě jednu zajímavou zprávu. Ženská reprezentace od startu sezony 2023/24 pořádá program Future Olympians, který čítal devět jednodenních rozvojových kempů, těch se zúčastnilo už přes 100 hokejistek. Nyní se český výběr U15 chystá na Evropský pohár, kde se střetne hned s několika evropskými výběry. A trenéry zaujala i právě naše nadějná hokejistka Karolína Kuželová, která s týmem odcestuje do Bratislavy, kde se turnaj koná. Přejeme hodně štěstí a děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu!

České zápasy na evropském poháru:

pondělí 22. dubna 12:50, Francie - Česko
úterý 23. dubna 11:05, Česko - Polsko
čtvrtek 25. dubna 12:50, Česko - Německo
pátek 26. dubna: zápasy o umístění

Fotogalerie