středa 20. října 2021 | Redakce

Radek Veselý pokračuje v dresu Beranů, končí Jakub Šlahař a Vojtěch Dobiáš

Realizační tým a vedení hokejového klubu PSG Berani Zlín se rozhodlo pro pokračování spolupráce s útočníkem Radkem Veselým do konce letošní sezony Tipsport extraligy 2021/22. Naopak v klubu nebudou pokračovat dva útočníci Jakub Šlahař a Vojtěch Dobiáš.

Pětadvacetiletý Radek Veselý přišel v průběhu sezony z týmu AZ Heimstaden Havířov a v osmi zápasech si připsal dvě asistence: "Trenéři vyhodnotili, že Radek je přínosem pro tým, stran svého přístupu k hokeji i působení na ledě. Přijal svoji roli v týmu a vidíme v něm potenciál růstu," uvedl Martin Kotásek, sportovní manažer PSG Berani Zlín.

V týmu Beranů končí dva útočníci. Jedná se o třicetiletého útočníka Jakuba Šlahaře, který nedokázal navázat na výkony ze sezon 2018/19 a 2019/20 a jednadvacetiletého forvarda Vojtěcha Dobiáše: "Chtěl bych oběma poděkovat za spolupráci. Jejich postavení v týmu nebylo v posledních týdnech dostačující. Jakub se v posledních zápasech většinou nedostal ani do sestavy, Vojta většinu z posledních dvou sezon promarodil. Takže by nedostali patřičný prostor na ledě. Proto se trenéři klubu rozhodli o jejich uvolnění," doplnil sportovní manažer Kotásek s tím, že v současné době pokračuje hledání posil pro extraligové mužstvo.

Jakub Šlahař odchází do týmu Chance ligy HC Frýdek-Místek, Vojtěch Dobiáš zatím nemá angažmá.