úterý 22. listopadu 2016 | Zlin Press - Roman Ordelt

Hokejisté Zlína prohráli pošesté v řadě, přejel je mistr z Liberce

Hokejisté PSG Zlín prohráli v dohrávce 7. kola Tipsport extraligy s týmem Bílí Tygři Liberec 0:5 a připsali si šestou prohru v řadě. Veselý a spol. vyšli střelecky opět naprázdno a ani jednou nepřekonali z 28 střel nejlepšího gólmana extraligy Romana Willa. Severočeši šli do vedení již 7. minutě a třemi góly ve druhé třetině navýšili svůj náskok. Třetí a čtvrtý gól přidali během necelých dvou minut v závěru druhé části. Severočeši se vezou na vítězné vlně, vyhráli již jedenáctý zápas v řadě a poskočili na druhé místo. Po utkání vlastníci klubu odvolali trenérskou dvojici Rostislav Vlach, Juraj Jurík. Tým PSG Zlín hraje v pátek 25. listopadu v Olomouci, mužstvo již povede nová trenérská dvojice Robert Svoboda, Martin Hamrlík. Utkání se hraje v 17:20 hodin a vysílá ho přímým přenosem sportovní kanál ČT sport.

7. kolo / úterý 22. 11. 2016 / 17:30
Berani Zlín Zlín - Bílí Tygři Liberec Liberec
0:5
(0:1, 0:3, 0:1)
Branky a nahrávky: 7. min Bulíř (Šimek, Ševc), 23. Radivojevič (Bulíř, P. Jelínek), 38. P. Jelínek (Lakatoš, Krenželok), 39. Radivojevič (Bulíř, Svačina), 56. Krenželok (Lakatoš, P. Jelínek). Rozhodčí: Hribik, Pešina - Barvíř, Zíka. Vyloučení: 3:6. Využití: 0:1. Diváci: 3 343. Střely na branku: 28:15. Zblokované střely: 5:2. Hity: 17:7. Vhazování: 18/45 (40%) - 27/45 (60%). Průběh utkání: 0:5.

Berani Zlín: Kašík - Marušák, Bořuta, Kotvan, O. Horák, Holomek, Žižka - Bukarts, P. Holík, Říčka - D. Šťastný, Roman Vlach, O. Veselý - J. Ondráček, Podešva, Kubiš - Honejsek, Chytil, Maruna. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík, R. Hrazdira.

Bílí Tygři Liberec: Will - Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Jánošík, Vitásek - Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok - Svačina, Bulíř, Radivojevič - Bartovič, Vantuch, Ordoš - J. Stránský, J. Mikyska, Hrabík. Trenéři: Pešán, Mlejnek.

Podrobnou textovou on-line reportáž z utkání najdete na tomto odkazu: http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-11-22/id/188728

Nejlepší hráči utkání: Filip Chytil - Michal Bulíř.

Tři nejlepší hráči podle www.hokej.zlin.cz: Michal Bulíř, Radim Šimek, Roman Will.

Ohlasy trenérů

Rostislav Vlach (první trenér PSG Zlín): ""První třetinu jsme celkem drželi krok. Zlomilo se to ve druhé třetině, kdy jsme dostali rychlé góly během dvou minut. A ve formě, co má Liberec, se to těžko dotahuje. Navíc při naší potenci hosté dnes zaslouženě vyhráli."

Filip Pešán (hlavní trenér Bílí Tygři Liberec): "Věděli jsme, že narazíme na velmi odhodlaný tým, což se taky potvrdilo. Domácí nevypustili jediný puk a bojovali o výsledek. Naráželi jsme na útoky domácích a pomalu jsme navyšovali výsledek, který je pro domácí možná až příliš krutý. Jsme spokojeni s tím, jak se nám povedl výjezd na Moravu. Uhráli jsme další tři body."

Fotogalerie

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY