neděle 27. dubna 2014 | Zlin Press - Roman Ordelt

Noví mistři vzali mistrovský pohár na diskotéku, Zlín zažívá velkou a dlouhou párty

Známá diskotéka v centru krajského města, bary, restaurace a další vyhlášená místa ve Zlíně. Všude slaví noví mistři ze Zlína v čele s kapitám Petrem Čajánkem společně s fanoušky a rozjíždí v prvních minutách sobotního dne vítěznou párty. Baťovo město oslavuje druhý mistrovský titul přesně po deseti letech. A oslavovalo se nejen do svítání, ale hodně dlouho. "Máme spoustu mladých kluků a ti to potáhnou snad týden," pověděl osmatřicetiletý Čajánek, který se dočkal na pátý pokus mistrovského titulu v rodném Zlíně!

Noví šampioni z PSG Zlín se trousili před půlnocí po skupinkách ze zimního stadionu do vyhlášeného tanečního podniku v centru města, a to diskotéky Star Club Flip v centru města. Juchání nad druhým titulem v historii zlínského hokeje začalo v zaplněné diskotéce. Zlatí hoši měli k dispozici soukromý salonek, na oslavě nechyběli ani manželky, partnerky, rodinní příslušníci, realizační tým a vedení klubu. O půl druhé nad ránem přinesli do horní části podniku na taneční parket Masarykův pohár Jiří Ondráček, Tomáš Štůrala, Pavel Sedláček a Tomáš Fořt. Fanoušci byli doslova v extázi a spustili hromový pokřik Mistři, mistři, mistři!!!

Část šampionů se kolem druhé hodiny ranní přemístila do vyhlášené restaurace U Sedmi Hříchů a Charlie klubu. ráno se zastavili v hospůdce U Kovárny, kde pokračovali v bouřlivých oslavách, které neskončily ani za svítání. Oslavy mistrovského titulu pokračují ve Zlíně i nadále.

Jedna víra. Jeden tým, Jeden cíl. MISTŘI

Hokejisté Zlína rozjeli oslavu prvního místa se svými nejbližšími v uzavřeném salonku.
Masarykův pohár přinesl na zaplněný taneční parket Star Clubu Flip Jiří Ondráček.
Fanoušci přivítali nové mistry bouřlivým aplausem.
Bouřlivé oslavy se protáhly až do svítání.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY