středa 16. srpna 2017 | Zlin Press - Jakub Kudláč

Útočník Michal Popelka: Těším se na zápas do Přerova, snad budu hrát

Jeho tým Aukro Berani Zlín hrál sice zrovna oslabení, i tak ale zlínský útočník Michal Popelka našlápl na půli hřiště a parádním sólem obranou Znojma se dostal až před branku, odkud zakončil gólově. "Takto jsem úplně zakončit nechtěl, ale co už," smál se po vítězství Beranů 5:2 nad Znojmem.

Jeho úspěšná a krásná trefa zahájila gólový účet ZUBR CUPU. "Měl jsem při té šanci i štěstí," uznává Popelka. Jeho tým na úvod turnaje porazil doma znojemské Orly 5:2 a dostal se hned po úvodním hracím dni do čela tabulky. "Soupeř měl mnoho mladých kluků, kteří hráli rychlý a agresivní hokej, na to jsme ale byli připravení," okomentoval nedávný oslavenec svých čtyřiadvacátých narozenin.

ZUBR CUP pokračuje ve středu domácím duelem se Slavií, ve čtvrtek pak Zlín čeká pikantní zápas v Přerově. "Bude to pro mě samozřejmě zajímavé, snad budu hrát. V Přerově jsem strávil krásné roky," usmál se Michal Popelka. "Bojím se, že nás to ve zlínské kabině bude něco stát. Ale třeba se nám to podaří utajit," přidal se David Šťastný.

Popelka odehrál úterní duel v lajně s kapitánem Ondřejem Veselým a bývalým parťákem z Přerova Davidem Šťastným. "Je to super. Už loni jsem s nimi párkrát hrál. Doufám, že spolu vydržíme, klape nám to," uzavřel Popelka.

Útočník Aukro Berani Zlín Michal Popelka během přípravného zápasu se Znojmem. FOTO: ZLIN PRESS - JIŘÍ ZAŇÁT
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY