čtvrtek 10. března 2022 | Vojtěch Jurák

Tip na léto! Mladí Berani opět uspořádají oblíbené příměstské tábory

Také letos přichází zlínský klub se zajímavou letní nabídkou pro děti. Pro zájemce z řad mladých hokejistů i veřejnosti připravují trenéři Beranů dva týdny plné aktivní zábavy, sportu a pohybu. Třetí ročník příměstských táborů se uskuteční v červenci a ve dvou osvědčených variantách OFF-ICE a ON-ICE.

Na loňské a předloňské pohybové tábory dostal klub pozitivní ohlasy, a proto se do jejich organizace pustí i letos. „O naše tábory je zájem, což nás samozřejmě těší. Také letos se budou moct kluci a holky těšit na pestrý týdenní program, který jim rychle uteče. Budeme rozvíjet své pohybové dovednosti, seznamovat se s jinými sporty, hrát si a učit se. Hodně času přitom strávíme venku,“ přibližuje asistent manažera mládeže Petr Čajánek.

Oba tábory potrvají jeden pracovní týden a uskuteční se hned po sobě. Součástí druhého tábora bude každý den i jedna tréninková jednotka na ledě. „Není to hokejový kemp. Tábory budou zaměřeny spíše na všestranný rozvoj a prožitek než na učení se konkrétním hokejovým dovednostem,“ upozorňuje zlínský trenér.

Příměstské tábory jsou součástí mládežnických programů, které začal klub organizovat v létě roku 2020. Jejich cílem poskytnout mladým hokejistům i dalším dětem prostor pro přirozený pohybový rozvoj a podpořit je v aktivním životním stylu. Členové klubu se mohou hlásit skrze KIS (klubový informační systém), ostatní prostřednictvím mailu. Na tábory lze uplatnit dárkové poukazy klubu.

Příměstský tábor „OFF-ICE“ (11. až 15. července 2022)


Program se uskuteční především ve sportovním areálu na Mladcové, v závislosti na počasí může být program upraven. Tábora se mohou účastnit děti ročníku narození 2016 a starší, účastníci budou trávit program dohromady. Cena tábora je 4 000 Kč (zahrnuje oběd a dvě svačiny každý den), na tábor se mohou hlásit děti z řad veřejnosti.

Informace pro zájemce, kteří nejsou členy zlínského klubu:
- Přihlášky posílejte na e-mail: macharacek@beranizlin.cz.
- Do předmětu uveďte: Přihlášení tábor OFF-ICE
- Do textu uveďte: jméno a příjmení dítěte, datum narození a kontakt na rodiče nebo zákonné zástupce.


Příměstský tábor „ON-ICE“ (18. až 22. července 2022)


Dopolední program bude probíhat v prostorách PSG arény, odpoledne se děti a trenéři přesunou do sportovního areálu na Mladcové. Podle počasí může případně dojít k úpravě programu. Tábor je určen pro děti od ročníku narození 2015 a starší, účastníci budou trávit program dohromady. Cena tábora je 6 000 Kč (zahrnuje oběd a dvě svačiny každý den), tábor je určen dětem, které hrají hokej.

Informace pro zájemce, kteří nejsou členy zlínského klubu:
- Přihlášky posílejte na e-mail: macharacek@beranizlin.cz.
- Do předmětu uveďte: Přihlášení tábor ON-ICE.
- Do textu uveďte: jméno a příjmení dítěte, datum narození a kontakt na rodiče nebo zákonné zástupce.