středa 16. března 2022 | Redakce

Začíná dražba hraných extraligových dresů

Tradiční posezónní dražba hraných dresů hokejových Beranů je tady! Stejně jako v minulých letech můžete i Vy získat jeden či více originálních kusů dresů, ve kterých zlínští hokejisté bojovali v uplynulé extraligové sezóně.

Dresy zlínských Beranů v každoročním hodnocení renomovaného portálu dresblog.cz tradičně patří mezi ty úplně nejlepší v celé extralize. Nejinak tomu bylo ani letos, kdy se žlutomodré zlínské trikoty umístily na děleném třetím místě. Nyní se jejich majiteli můžete stát i Vy! Aukce bude jako již tradičně probíhat prostřednictvím portálu aukro.cz, vyvolávací cena hraných dresů je 2 000 Kč. Dražit můžete od dnešních 17 hodin do sobotního podvečera.

Dražit můžete prostřednictvím portálu aukro.cz ZDE


Mezi nabízenými dresy naleznete třeba dres obránce a mistra světa z roku 2010 Ondřeje Němce, dres kapitána Pavla Kubiše s céčkem na hrudi, či dres veterána Tomáše Žižky, ve kterém odehrál i své 1176. utkání v nejvyšší soutěži.

Další hráči pak ve svých dresech zažili významné kariérní milníky. Své první extraligové branky v nabízených dresech vstřelili útočníci Darek Hejcman, Jan Svoboda a obránce Jiří Suhrada. Pro další hráče byl zlínský dres tím vůbec prvním v nejvyšší soutěži. Své extraligové debuty si v něm odbyli junioři Stanislav Kunst, Jakub Čechmánek, Tadeáš Talafa a Vojtěch Riedl.

Cennými artefakty budou také dresy zahraničních posil Beranů Patrikse Zabusovse, Vladimira Mikhasenoka, Alexandra Malleta, Pavla Makarenka a Valentina Claireaux.

Všechny nabízené dresy jsou hrané a originální s vyšívaným logem klubu a číslem na zádech. Výjimkou jsou modré dresy Patrikse Zabusovse a Valentina Claireaux, které vyšívané nejsou, hráči v nich totiž odehráli svá první zlínská utkání bezprostředně po svém příchodu než jim byl dodán dres vyšívaný.