pátek 06. května 2022 | Vojtěch Jurák

Trojlístek jednodenních kempů završí program zaměřený na bruslení

Posledním mládežnickým programem před ukončením provozu ledové plochy v této sezoně bude třetí jednodenní kemp pro žáky. Trenéři jej označili přívlastkem „EDGE CONTROL“, neboť účastníci se budou věnovat převážně technice bruslení. Hlásit se mohou nejen mladí Berani, ale také zájemci z jiných klubů.

„V trénincích na ledě se zaměříme hlavně na jízdu na vnější a vnitřní hraně (v jízdě vpřed, vzad, v přechodech vpřed a vzad, bez puku, s pukem) a dále na využití těchto bruslařských dovedností přímo v herních cvičeních, které budou zakončené střelbou, přibližuje trenér Lubomír Konečný, který kemp povede spolu s Ondřejem Veselým.

Jednodenní skills kemp je součástí nástavbových mládežnických programů, které mladí Berani organizují nad rámec své standardní klubové činnosti. Hlásit se mohou hráči ze Zlína i z jiných klubů – všichni, kdo chtějí pro svůj hokejový rozvoj udělat něco navíc. Kompletní nabídku klubových programů naleznete zde.

Informace o jednodenním kempu


Termín: sobota 14. května 2022.
Určeno: hokejistům ročníků 2007 až 2010.
Vedou: Lubomír Konečný, Ondřej Veselý
Cena: 1 500 Kč za hráče.
V ceně: 2x trénink na ledě, 1x trénink v tělocvičně, oběd.
Přihlašování a dotazy: Trenér Lubomír Konečný (e-mail: konecny@beranizlin.cz, mobil: 736 128 121). Členové klubu se mohou hlásit přes KIS, ostatní přes e-mail.