čtvrtek 26. května 2022 | Redakce

Berani pořádají hokejové dopoledne, přijďte se setkat se svými oblíbenými hráči a trenéry!

Přelom května a června se ve Zlíně opět po roce ponese ve znamení tradičního mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež. V rámci jeho doprovodného programu je naplánována řada akcí, speciálně hokejoví fanoušci by si měli v kalendáři vyznačit sobotu 28. května. Od 9 hodin se totiž v prostorách u Zlínského zámku budou moci zapojit do hokejového dopoledne s Berany.

Akce odstartuje v sobotu od 9 hodin před Zlínským zámkem a nabídne atraktivní program pro celou rodinu. Děti si od 10 hodin budou moci zacvičit pod vedením dvou extraligových šampionů – mládežnického kouče Petra Čajánka a asistenta trenéra A-týmu Oldřicha Horáka.

Od 11 hodin pak proběhne autogramiáda vybraných hráčů A-týmu včetně několika nových posil. Podpisové kartičky budou pro fanoušky samozřejmě připraveny. Se svými oblíbenými Berany se jejich příznivci budou moci vyfotit, zastřílet si na bránu, nebo jen tak prohodit pár slov.

Chcete si vychutnat chvíli slávy? Vyfoťte se během hokejového dopoledne se svým oblíbeným Beranem a sdílejte fotografii na Instagramu s hashtagem #SpolecneZaBerany. Ty nejlepší fotografie zveřejníme v prvním díle chystaného nového fanouškovského magazínu. Více informací najdete na oficiálním profilu @hokejzlin.

Fotogalerie