úterý 23. srpna 2022 | Vojtěch Jurák

Pojďte si zkusit hokej či kraso s Berany! Po celý srpen budou lekce pro děti zdarma

AKTUALIZOVÁNO. Mladí Berani již nyní zahajují novou sezonu a při této příležitosti zvou všechny děti zdarma na školu bruslení a lekce krasobruslení, které budou součástí tréninků nejmladších klubových kategorií. Letošní srpen tak bude na PSG aréně patřit dětem ještě více než dřív. Na ledové ploše se bude po celý měsíc konat série tréninků, které budou volně přístupné našim nejmladším bruslařům i začátečníkům z řad veřejnosti. Hodinový program pod vedením mládežnických trenérů se uskuteční vždy dvakrát týdně.

Volné tréninky jsou určeny pro děti od 4 do 7 let. Pro ty, kdo hokej nehrají, jde tedy o zajímavou možnost nezávazně si náš sport vyzkoušet a zároveň se trochu zchladit v horkém letním počasí. Přijít mohou samozřejmě i členové mladých Beranů, náplň programu se bude podobat tréninkům školy bruslení, přípravky a kurzu krasobruslení. Dětem se budou věnovat kluboví trenéři mládeže, po domluvě je také možné půjčit si brusle a další části výstroje.

Návštěvníci mohou během srpna zavítat na kolik tréninků chtějí. Hodinový program pro děti se bude konat dvakrát týdně – přesné termíny budou průběžně upřesňovány, sledujte proto rozpis ledu na webu klubu (žlutě vyznačené časy s názvem "DĚTSKÝ SRPEN S BERANY") nebo sociální sítě mládeže (Facebook, Instagram), kde budou vždy aktuální informace zveřejněny.

Volný vstup na stadion má pochopitelně také doprovod (rodiče, prarodiče apod.), který může sledovat dění z ochozů. Program na ledové ploše však bude určen výhradně dětem. Těšíme se na vaši návštěvu!

Termíny bruslení poslední týden:

2. září (pátek) – od 16:15 do 17:15
4. září (neděle) – od 8:30 do 9:30

Další týdny budou postupně upřesňovány.

Kontakt (na trenéry) pro ty, kdo potřebují půjčit výstroj

Petr Žák – zak@beranizlin.cz, 604 850 789
Vladimír Sedlář – sedlar@beranizlin.cz, 739 405 172