sobota 10. září 2022 | Redakce - marketing

Dresy na sezonu 2022/23 představeny!

Již ve středu vyjedou zlínští Berani k prvnímu utkání Chance ligy proti týmu z Kolína. Proto klub PSG Berani Zlín v rámci Lešetín Festu 2022 dnes představil nové dresy na sezonu 2022/23. A to včetně speciální třetí sady, která je v retro stylu 90. let s odkazem na velká derby, která zlínští Berani sváděli proti Vsetínu, se kterým se letos po dlouhých letech opět střetnou!

Doma budou Berani po dvou letech opět hrát primárně ve žluté sadě dresu, a ta stejně jako modrá sada, bude mít letos historický podtext. "Dva pruhy odkazují na dresy ze sezony 1979/80, ve které zlínští hokejisté naposledy postoupili do nejvyšší soutěže. Pevně věřím, že tato paralela přinese i novodobým bojovníkům ve žlutém štěstí a provede je až do závěrečných zápasů sezony." uvedl Libor Kožík, marketingový manažer klubu. Berani nastoupí i v domácím prostředí v modré sadě dresů v jednom nebo dvou utkáních ligy.

Dalším detailem na dresu je podkladový přechod z trojúhelníků, který sjednocuje všechny dresy z letošní sezony. Tento přechod je i u dresů ve kterých hrají Berani přípravu v rámci projektu Berani srdcem, jež půjdou v příštích týdnech do aukce.

Speciální třetí dres bude využit při domácích utkáních velkého derby proti Vsetínu a odkazuje na dresy, ve kterých zlínští Berani svedly se svým arci rivalem největší boje. "Volba třetího dresu byla letos jasná. Hvězdičky a starý Beran symbolizují střety ze Vsetínem nejlépe. Na tyto dresy se nám podařilo vyjednat výjimku od partnerů klubu i Chance ligy, takže všechny dresy jsou vyobrazené v jednotné podobě, za což všem partnerům děkujeme!" upřesnil autor dresů Libor Kožík.

Fotogalerie