úterý 28. srpna 2012 | Zlin Press - Roman Ordelt

Fanoušci se dočkali, ve Zlíně se hraje úvodní domácí přípravný zápas nové sezony!

Extraligoví hokejisté se představí teprve v sedmém přípravném zápase před nastávající sezonou premiérově domácím příznivcům na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Od 18 hodin změří síly v atraktivním moravském derby s celkem HC Vítkovice Steel. A nebude to jediný domácí přípravný zápas v tomto týdnu. Ve čtvrtek 30. srpna je na programu netradičně již od 15 hodin (vzhledem k probíhající Barum Czech Rally Zlín) utkání se slovenským Zvolenem.

Dosavadní bilance svěřenců trenérské dvojice PSG Zlín Rostislav Vlach, Juraj Jurík v přípravě jsou 3 výhry, 2 remízy a 1 prohra. Berany nyní čekají před zahájením extraligy ještě čtyři přípravné zápasy. Ten nejbližší s Vítkovicemi již dnes od 18 hodin na ZS Luďka Čajky. Na zápas mají volný vstup majitelé  permanentních vstupenek na nadcházející sezonu, pro ostatní činí vstupné 40 Kč.

Přijďte se podívat po více než pětiměsíčním půstu na extraligové hokejisty PSG Zlín v domácím prostředí. Berani hráli naposledy doma při šestém čtvrtfinálovém zápase play off s Plzní dne 19. března 2012.

Zbývající přípravné zápasy PSG Zlín před startem extraligy 2012/2013

Úterý 28. srpna v 18 hodin: PSG Zlín - HC Vítkovice Steel

Čtvrtek 30. srpna v 15 hodin: PSG Zlín - HKm Zvolen

Úterý 4. září v 18 hodin: PSG Zlín - HK Dukla Trenčín (hraje se v Brumově-Bylnici)

Čtvrtek 6. září v 18 hodin: PSG Zlín - HK 36 Skalica
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY