pátek 04. listopadu 2022 | Vojtěch Jurák

Zábava na ledě i venku. Berani mají za sebou podzimní minitábor

Zlínští Berani si letos připravili pro zájemce z řad mladých hokejistů novinku – dvoudenní sportovní minitábor, který se konal během podzimních prázdnin, tedy ve středu 26. a ve čtvrtek 27. října. Účastníci strávili pod vedením klubových trenérů dva dny plné sportování, her a zajímavých aktivit.

Součástí minitábora byla ve středu i ve čtvrtek hodinu a půl dlouhá tréninková jednotka na ledové ploše PSG arény, jinak ale v rámci pestrého programu děti trávily čas vevnitř i venku. „Na oba dny přišlo kolem dvaceti dětí. Společně jsme si zacvičili v tělocvičně, setkali s některými hráči A-týmu a také se podívali se do jejich šatny,“ přibližuje Vladimír Sedlář, který vede v klubu nejmladší kategorie.

„Po obědě jsme se dostali i do přírody. První den do blízkého lesa, druhý den zase pro změnu do parku ve městě. Jsme rádi, že si děti minitábor užily a že jsme mohli i trochu pomoct rodičům, kteří byli v tomto období v práci,“ doplňuje zlínský trenér.

Dvoudenní minitábor uspořádali Berani v rámci svých mládežnických programů pro mladé hokejisty. Po dobrých zkušenostech s letními příměstskými tábory, které se uskutečnily už třikrát, trenéři tentokrát poprvé zorganizovali podobnou akci i během podzimních prázdnin.

Fotogalerie