pondělí 05. prosince 2022 | Vojtěch Jurák

PSG aréna hostila mikulášský Capri-Sun CUP, zúčastnilo se deset klubů!

Mimořádně velký a zajímavý turnaj Capri-Sun CUP se uskutečnil v neděli 4. prosince na zlínské PSG aréně, zúčastnilo se jej totiž všech deset klubů Zlínského kraje. Tradiční zážitkový turnaj pro nejmladší hokejisty byl tentokrát určen pro ročník 2016 (hokejová přípravka), a kromě hráčů si jej nenechal ujít ani svatý Mikuláš se svým doprovodem.

Jak už bývá zvykem, Capri-Sun CUP provázela pohodová atmosféra, o kterou se starala kromě týmu pořadatelů také například hudební kulisa. Turnaj si zahrály hokejové přípravky, pro mnohé kluky a holky to tedy byl první turnaj v životě!

„Byl to perfektní den plný hokeje. Navíc jsme měli mezi zápasy čas, takže jsme volné chvíle strávili v tělocvičně, kde jsem si chvíli pohráli a pak relaxovali u pohádky. Dětem i rodičům se takto strávená adventní neděle moc líbila,“ těší trenéra Vladimíra Sedláře, který vede nejmladší kategorie Beranů.

Turnaj byl takovým regionálním hokejovým setkáním, neboť se ho zúčastnily všechny kluby napříč Zlínským krajem. Mladí Berani se sice trochu potýkali s nemocemi a ne všichni hráči se mohli zúčastnit, přesto nakonec jako jediný klub postavili díky pomoci ročníku 2017 do turnaje dva týmy. Poděkování patří skupině Capri-Sun, zlínskému krajskému svazu ledního hokeje, který turnaj podpořil, a všem dalším, kdo se podíleli na organizaci.