středa 14. prosince 2022 | Redakce

Vánoční aukce retro dresů! Nadělte si pod stromeček hvězdičkový originál

Fanoušci hokejových Beranů mají další možnost získat do své sbírky originální hraný dres. Tentokrát jde do dražby speciální třetí sada, v níž zlínští hráči odehrají nedělní utkání proti Vsetínu. Aukce probíhá od středy do sobotních 17 hodin na portálu aukro.cz.

Letošní třetí sada žlutomodrých dresů v nejednom fanouškovi vyvolala špetku nostalgie. Dominuje jí totiž alternativní logo klubu s Beranem, které Zlíňané nosili na hrudi na přelomu století. Po letech se vrátily také legendární hvězdičky, které zlínské dresy zdobily v letech 1993-2002 a následně také 2009-2011.

„Hvězdičkové dresy jsou kusem historie, který si moc dobře pamatuji. V rámci aktuálních změn v klubu budu rád, když i fanoušci přiloží pomocnou ruku k dílu a jeden takový dres si zakoupí“

Robert Hamrla, nový jednatel PSG Berani Zlín

Ve speciálních dresech Berani nastoupí dvakrát, při příležitosti domácích derby proti Vsetínu. V prvním utkání na konci září jim štěstí nepřinesly, když Valaši na Zimním stadionu Luďka Čajky zvítězili 2:0. Příležitost rivalovi porážku vrátit bude mít parta okolo kapitána Pavla Kubiše už v neděli. To už bude každý z dresů znát svého nového majitele. Aukce totiž potrvá do sobotních 17 hodin, předávání proběhne v následujícím týdnu tak, aby se vše stihlo ještě do Vánoc a hvězdičkové dresy tak mohly posloužit jako skvělý dárek pro věrné fanoušky Beranů.

Přihazovat můžete na portálu Aukro.cz ZDE