středa 04. ledna 2023 | Vojtěch Jurák

Rozvíjej své dovednosti! Mladí Berani spouští zimní sérii skills tréninků

S příchodem nového kalendářního roku 2023 se vrací pravidelné tréninky dovedností, které zlínští Berani pořádají pro všechny, kdo mají chuť pro sebe a svůj hokejový rozvoj udělat něco navíc. První lekce se uskuteční v týdnu od 9. ledna. Stejně jako na podzim se mladí hokejisté mohou účastnit tří typů tréninků – jsou jimi dovednosti pro žáky, bruslení a střelba. Skills tréninky jsou určené pro členy mladých Beranů i pro zájemce z jiných klubů.

Hráčům se bude na ledě věnovat tým zlínských trenérů pod vedením Lubomíra Konečného (žákovské dovednosti), Ondřeje Veselého (bruslení) a Dominika Matuly (střelba). Všechny tři typy tréninkových programů se skládají z deseti hodinových lekcí, které se budou konat vždy jednou týdně a budou na sebe tematicky navazovat.

Místa na tréninku je možné objednávat skrze mládežnický e-shop (ZDE). Ze začátku mohou zájemci využít nabídky celých tréninkových balíčků (deset lekcí) za zvýhodněnou cenu, je ale také možné objednávat si jednotlivé lekce zvlášť. Pravidelné skills tréninky jsou součástí tzv. mládežnických programů klubu, které mladí Berani pořádají od roku 2020 nad rámec standardní klubové činnosti.

Tréninky žákovských dovedností



Každý z dovednostních tréninků bude věnován jedné konkrétní herní individuální dovednosti nebo spojení více dovedností v herních situacích s důrazem na správnou techniku provedení. Mladí hokejisté se budou rozvíjet pod vedením skills trenéra Lubomíra Konečného, jenž zároveň vede osmou třídu.

Termín: každé úterý od 18:15 do 19:15
První trénink: 10. ledna 2023, 17. ledna 2023 (ZMĚNA!)
Hlavní trenér: Lubomír Konečný (konecny@beranizlin.cz)
Určeno: hráčům ročníků 2013 a starším

Zvýhodněná cena za celý balíček:
4000 Kč (10 tréninků)
Cena za jednu tréninkovou lekci: 500 Kč


Tréninky bruslení



V rámci tréninků bruslení si hráči pod vedením Ondřeje Veselého, trenéra se specializací na tuto herní činnost, rozeberou jednotlivé bruslařské prvky při různých hokejových činnostech. Cílem tréninků je získání většího citu pro led, hledání si ideálních pozic postavení těla, využití přenosu váhy a zapojení kotníků a chodidel.

Termíny: každou středu od 6:15 do 7:15
První trénink: 11. ledna 2023
Hlavní trenér: Ondřej Veselý (vesely@beranizlin.cz)
Určeno: hráčům ročníků 2015 až 2008

Zvýhodněná cena za celý balíček:
4000 Kč (10 tréninků)
Cena za jednu tréninkovou lekci: 500 Kč


Tréninky střelby



Tento tréninkový program bude zaměřen na techniku střelby a zakončení z různých herních situací a úhlů. Tréninky povede odchovanec, bývalý útočník a dnes trenér šesté třídy Dominik Matula.

Termín: každý čtvrtek od 18:15 do 19:15
První trénink: 12. ledna 2023
Hlavní trenér: Dominik Matula (matula@beranizlin.cz)
Určeno: hráčům ročníků 2013 až 2008

Zvýhodněná cena za celý balíček:
4000 Kč (10 tréninků)
Cena za jednu tréninkovou lekci: 500 Kč