úterý 28. února 2023 | Redakce

I Beran je Němá Tvář! Středeční utkání s Porubou bude věnováno pomoci zlínskému útulku

Zlínští Berani opět pomáhají. V rámci spolupráce se studentským projektem Němá Tvář bude poslední utkání základní části Chance ligy ve středu věnováno pomoci Útulku pro zvířata v nouzi Zlín-Vršava. Fanoušci se tak mohou těšit na bohatý doprovodný program zejména pro děti. K pomoci se přidá také samotný klub, který projektu věnuje originální hrané předměty, které budou ve prospěch útulku vydraženy.

Za neziskovým projektem Němá tvář stojí studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, kteří ve spolupráci se zlínským útulkem pravidelně pořádají akce na podporu opuštěných zvířat. Jedné z takových se budou moci zúčastnit i návštěvníci středečního zápasu s Porubou.

„Během utkání budou v rámci doprovodného programu připraveny soutěže pro děti, návštěvníci budou moci podpořit útulek koupí originálních suvenýrů. Přítomen bude také maskot projektu, který tak doplní hokejového maskota Berana,“ přibližuje program akce členka organizačního týmu projektu Němá Tvář Alžběta Blahová.

Činnost projektu podpoří také samotný klub, který ve prospěch útulku věnuje originální hrané části hráčské výstroje, jež si zájemci následně budou moci vydražit.