úterý 21. března 2023 | Redakce

Informace pro fanoušky před semifinálovými duely s Třebíčí

Domácí semifinálové duely jsou tady! Už ve středu a ve čtvrtek se zlínští Berani pokusí ukořistit důležité výhry v sérii s Třebíčí. Na Zimním stadionu Luďka Čajky se opět očekává vysoká návštěva, přinášíme vám proto přehled základních informací pro fanoušky.

Parkování


Všichni návštěvníci, kteří za hokejem cestují autem, mohou využít možnosti bezplatného parkování v patrovém parkovišti u 21. budovy v bývalém areálu Svit. Vzhledem k současným stavebním pracím v ulici Březnická, které se dotýkají také přilehlých parkovacích ploch není bližší bezplatné parkování k dispozici.

Vstupenky a příchod na stadion


Cena vstupenek zůstává stejná jako v případě čtvrtfinálových soubojů s Porubou. Permanentky PLUS zůstávají v platnosti i na semifinále, držitelé permanentek ZÁKLAD mají slevu a přednostní právo. Fanouškům doporučujeme vstupenky nakoupit on-line na adrese vstupenky.beranizlin.cz. Elektronicky zakoupené vstupenky jsou o 20 kč levnější než na místě, jejich majitelé se navíc vyhnou frontám u pokladen.

Úvodní buly obou zápasů je naplánováno shodně na 17:30. Pokladny budou v provozu přibližně od 16 hodin, brány stadionu se otevřou přibližně 45 minut před začátkem utkání tedy v 16:45.