úterý 28. března 2023 | Redakce

Berani ovládli Sev.en Cup na Kladně a v celkovém pořadí získali skvělé druhé místo!

Šesťáci zakončili letošní ročník Sev.en hockey Cupu vskutku výborně, když s celkovým ziskem osmi bodů kladenskou část turnaje vyhráli a v celkovém pořadí obsadili výtečné druhé místo. Zlínský obránce Richard Hladký se navíc stal nejlepším zadákem turnaje! Velkým zážitkem pro mladé hokejisty jistě bylo i to, že medaile a poháry jim v sobotu předal hrající majitel kladenských Rytířů Jaromír Jágr!

Berani odehráli v průběhu ročníku celkem čtyři turnaje, z čehož jeden se odehrál ve Zlíně. Nejvíce se žlutomodrým vydařila právě poslední část hraná na Kladně, kterou o bod vyhráli. Úspěchem bylo i sdílené první místo z listopadového turnaje v Litvínově, kde Berani posbírali celkem devět bodů (stejně jako domácí výběr).

Turnaj Sev.en Hockey Cup (určený primárně pro ročník 2011) se hrál ve formátu 2x20, přičemž každá dvacetiminutovka se počítala jako samostatný zápas. Turnaj nakonec vyhrály Pardubice, které si během prvních tří turnajů vytvořily tak velký bodový náskok, že si mohly dovolit skončit na Kladně poslední. Berani se ještě prvnímu místu dost přiblížili, nicméně nakonec berou stříbrné medaile.

Tabulka turnaje v Kladně:

1. Zlín (8 bodů)

2. Litvínov (7 bodů)

3. Kladno (5 bodů)

4. Pardubice (4 body)

Celkové pořadí 3. ročníku Sev.en Hockey Cup:

1. Pardubice (33 bodů)

2. Zlín (28 bodů)

3. Kladno (24 bodů)

4. Litvínov (22 bodů)