neděle 02. dubna 2023 | Redakce - marketing

Klub PSG Berani Zlín žádá fanoušky o zklidnění situace!

Včera během prvního finálového utkání docházelo z obou stran fanouškovských skupin k neférovému a problematickému chování, což vygradovalo k vážnému útoku na autobus zlínských fanoušků. Klub PSG Berani Zlín žádá své i vsetínské fanoušky ke zklidnění situace. Velké derby se musí rozhodnout na ledovém kluzišti, kde jistě i v dalších utkáních uvidíme strhující bitvy mezi nejlepšími týmy Zlínského kraje.

"Chápu, že to je derby, ale vše musí mít hranice. Tímto bych chtěl vyzvat zlínské fanoušky, aby zanechali provokací a vrátili se k povzbuzování našeho klubu. A zároveň důrazně vyzývám, aby nedošlo ke snaze pomstít se vsetínským fanouškům za včerejší nepříjemný incident," uvedl Robert Hamrla, generální manažer klubu PSG Berani Zlín.

„Je potřeba zklidnit situaci. Finále se Zlínem doprovází silné emoce z obou stran, ty ale nesmí překročit únosnou míru. Valašský svátek hokeje se musí rozhodnout na ledě. Mrzí nás, že se do sportovní rivality připletly věci, které s hokejem nemají nic společného. Co se týče vyhrožování hokejistovi A-týmu VHK na sociální síti, klub postupuje v součinnosti s Policií ČR," sdělil Filip Bazala, výkonný manažer VHK ROBE Vsetín.

Jménem klubu PSG Berani Zlín odsuzujeme jakékoliv urážlivé či výhružné projevy na sociálních sítích mířené vůči aktérům finálové série. Nenechme si zkazit hokejový svátek a pojďme si společně užít velké finále v duchu fair-play.