středa 19. dubna 2023 | Redakce - marketing

Hejtman Zlínského kraje Radim Holiš přijal zlínské Berany

Velký hokejový svátek zažil Zlínský kraj během finále Chance ligy 2023, kdy se střetl tým PSG Berani Zlín se svým rivalem VHK Robe Vsetín. Série skončila vítězně 4:2 pro tým z krajského města. Ve středu 19. dubna pak přijal hejtman Zlínského kraje Ing. Radim Holiš, společně s náměstkem pro strategický rozvoj Lubomírem Traubem MSc. a členem rady Zlínského kraje Ing. Jiřím Jarošem, zástupce vítězného týmu.

Za klub se zajímavého posezení účastnil generální manažer klubu Robert Hamrla, hlavní trenér a sportovní manažer Miloš Říha a brankář Beranů Daniel Huf. Kromě symbolického předání hokejové vlády nad Zlínským krajem došlo mezi zúčastněnými k zajímavé diskuzi nejen nad sérií se Vsetínem, ale také nad právě probíhající baráží o Tipsport extraligu ledního hokeje a budoucími plány rozvoje klubu.

Během schůzky byla také učiněna symbolická dohoda mezi hejtmanem a brankářem zlínských Beranů: "Zatím nebudu prozrazovat, o co se jednalo, ale má to návaznost na výsledek barážových duelů. Celou schůzku jsem si užil, bylo to velmi zajímavé," uvedl Daniel Huf, brankář zlínských Beranů.

Diskuze se zúčastnil i Ondřej Šebek, předseda NSA a Karel Jankovič, člen dozorčí rady Českého hokeje.

Fotogalerie