úterý 19. prosince 2023 | Redakce

Pomáhat můžeš i TY! Berani společně s Karlosem Vémolou podpořili Krajskou nemocnici Tomáše Bati

Pomáhat můžeš i TY! To je již tradiční charitativní akce Petry Deklevové, která se letos rozhodla podpořit Krajskou nemocnici Tomáše Bati. Právě proto se letos spojila právě s našimi Berany, ti společně s dalším partnerem akce, zápasníkem Karlosem Terminátorem Vémolou, dnes předali na dětské oddělení nemocnice velké množství dárků.

Už 10 let se Petra Deklevová věnuje akci Pomáhat můžeš i TY. A proto také došlo k propojení našich Beranů s Karlosem Terminátorem Vémolou. Slavný MMA zápasník dorazil už včera na závěr zápasu s Frýdkem-Místkem, předal ceny nejlepším hráčům a podíval se i do zlínské kabiny. Dnes si pak Karlos zatrénoval ve Vita Sana Clubu a také s našimi Berany.


Následně vyrazila výprava na dětské oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati. Darů, které nakoupil klub i partneři, ale také fanoušci, se sešlo opravdu hodně. Šlo především o knihy nebo také stolní hry a také tablety. Předání se ujali hráči našeho A týmu Jakub Šlahař, Vojtěch Riedl, Nicolas Werbik a také náš maskot Beran.


Děkujeme za podporu: Žlutomodří z.s, Michal Gahura, Gabriela Žabčíková, Nicolas Werbik, , Samohýl Motor, Klub Berani Zlín, Petra Deklevová.