čtvrtek 15. února 2024 | Redakce

Hokejová benefice plná hvězdných jmen míří do Zlína

Konec jarních prázdnin bude patřit milovníkům sportu a kultury. V pátek 23. února od 18:00 bude ledová plocha Trinity Bank Arény Luďka Čajky hostit benefiční hokejové utkání mezi domácím výběrem „Zlín Stars“ a týmem osobností Real Top Praha. Svůj hokejový um v domácím výběru představí bývalí hokejisté a fotbalisté Zlína. Taktiku zlínského výběru bude koučovat dvojice Zdeněk Venera a Juraj Jurík, Real Top Praha bude přijímat pokyny od neméně věhlasného dua Vladimír Vůjtek starší a Zdeněk Čech. Celý výtěžek akce bude věnován místním holkám Vaněčkovým, přesněji mamince Marii (taneční centrum Orianadance) a dceři Mariance, kterou upoutala na invalidní vozík spinální atrofie.

A na koho se můžete těšit?

V brankovištích bude vařit, jako vaří spoustu svých skvělých pokrmů na pánvích, šéfkuchař Přemysl Forejt. Na opačné straně pak bude puky z hokejek hvězd lapat bývalý střelec fotbalového Zlína a vášnivý hokejový „hobík“ Lukáš „Palič“ Železník.

Mezi hráči týmu Real Top Praha se představí například nejlepší střelec české fotbalové reprezentace, Jan Koller, třináctinásobný fotbalový mistr ČR Jiří Novotný, Leo Gudas, Martin Latka, Bobby Zlámal. V domácích barvách se můžete těšit na oblíbeného čaroděje mezi tyčemi Martina Altrichtera, Ondřeje Veselého, nebo fotbalové kolegy Zdeňka Grygeru či Davida Hubáčka. Jednotlivé hráče budeme postupně představovat na klubových sociálních sítích.

Trenéři již žhaví linky a ladí si soupisky dle svých představ, aby měli diváci skvělá jména na dosah a lodivodi vítěznou sestavu.

Celý den začne od 16:00, kdy bude probíhat autogramiáda hráčů a trenérů v Restauraci U Beranů. Pro všechny aktéry budou připraveny speciální podpisové kartičky pro fanoušky. Samotné utkání začíná v 18:00 a bude provázeno komentáři a rozhovory s hráči. Vystoupí a zahřeje nás také Orianadance.

Vstupné je pro dospělé za stovku, pro děti za 30 Kč. Výtěžek ze vstupného společně se sponzorskými dary bude předán již zmiňovaným holkám Vaněčkovým.

Přijďte si užít hokejový zápas, zhodnotit um nejen hokejových osobností, pobavit se a společně přispět na dobrou věc.

Předprodej vstupenek na tomto odkaze.

„Permanentkáři“ mají rezervovaná místa do sobotní půlnoci.