pátek 31. května 2024 | Redakce

Silný partner z regionu! Spojili jsme síly s firmou Zako Turčín

Zatímco hráči tvrdě makají v rámci letní přípravy, na plné obrátky jedou také Berani v kancelářích, kteří dojednávají spolupráce s partnery pro nadcházející sezónu. Prvním z nich, které můžeme s radostí oznámit, je regionální firma Zako Turčín, která se specializuje na strojírenskou výrobu, výrobu zámečnických, svařovaných a obráběných dílců včetně montáží. Disponuje také centrem povrchových úprav, nabízí žíhání, pískování a mokré lakování. Firma plánuje na sobotu 8.června 2024 dětský den pro děti svých zaměstnanců a děti z Březnice, kde firma sídlí, za účasti našich hráčů. Dětí se zde potkají osobně s našimi hráči a naším maskotem.

Firma ZAKO Turčín neustále zlepšuje své výrobní procesy, aby tyto splňovaly a překračovaly vysoké požadavky na přesnost a odbornost jejích náročných zákazníků. Z velké části prodávají své produkty na zahraniční trhy do zemí ve střední a západní Evropy. Stejně jako sportovci, kteří reprezentují svůj region anebo Českou republiku, dokazují i výrobky firmy ZAKO Turčín, že jsou jedněmi z nejlepších v oboru. Kromě optimalizace standardních výrobních procesů firma každoročně investuje do nových technologií, inovací a celkového rozvoje.

Všichni se tedy potkáme v sobotu 8.6.2024 v prostorách sportovního areálu v Březnici v rámci bohatého kulturně-sportovního programu pro naše děti, kterého se zúčastní řada aktuálních hráčů našeho týmu. Těšíme se na Vás.