pátek 24. prosince 2021 | Redakce - marketing

Na Zimní stadion může polovina kapacity sezení, v prodeji jsou i klasické vstupenky!

Vláda České republiky v platnosti od 19. února uvolnila protiepidemické opatření týkající se maximálního počtu osob na hromadných akcích. Nově tak na sportovních utkáních může být nad rámec dosavadního tisíce obsazeno 50% celkové kapacity míst k sezení. V platnosti jsou tak všechny druhy permanentních vstupenek, do prodeje navíc jde také omezený počet klasických vstupenek na sezení.

Kdo bude moct na hokej?

Na nejbližší utkání budou mít vstup všichni držitelé permanentních vstupenek, kteří si permanentní vstupenky nově zakoupili nebo bezplatně vyměnili z minulé sezony. Klasické vstupenky na sezení jsou v prodeji on-line prostřednictvím sítě Ticketportal, či před utkáním na pokladnách stadionu.

Nedostupné jsou stále veškerá místa ke stání. Prosíme všechny fanoušky s permanentní vstupenkou na stání, aby využili sektoru I, kde pro ně jsou vyhrazená místa k sezení. Stání je dle nařízení MZ stále zakázáno.

Pozastavenou platnost budou mít členské karty pro mládež!

Kompenzace nevyužitých vstupenek

Permanentní vstupenky, které s ohledem na výše uvedené okolnosti nebude možné využít budou kompenzovány na konci sezony, stejně jako minulý rok.

Konec prokazování bezinfekčnosti

Od 9. února již není nutné se při vstupu na zimní stadion prokazovat certifikátem bezinfekčnosti. V platnosti nicméně stále zůstává povinnost nosit respirátory, či nanoroušky ve veškerých vnitřních prostorách.


Klub si vyhrazuje právo reagovat na aktuální situaci.