čtvrtek 24. srpna 2017 | Zlin Press - Jakub Kudláč

Poslední domácí přípravák! Berani hostí Duklu Jihlava

Hokejisté Aukro Berani Zlín v posledním domácím přípravném utkání na nadcházející ročník přivítají na svém ledě nováčka letošní extraligové sezóny Duklu Jihlava. Zlínští se budou snažit přerušit sérii dvou porážek v řadě, na Zimním stadionu Luďka Čajky se hraje dnes od 18 hodin. Vstupné je 30 korun.

Jihlavská Dukla nezažívá zrovna povedenou přípravu před extraligovou sezónou, ze čtyř svých přípravných duelů odešla vždy poražena. Ve Zlíně sehraje své předposlední přípravné utkání, to poslední na domácím ledě sehraje ve úterý od 18 hodin taktéž s Berany.

Zlín se naposledy s Duklou utkal v přípravné fázi v rámci Tipsport Cupu v roce 2009. Tenkrát Berani v semifinále na Horáckém Zimním stadionu slavili vysokou výhru 6:0. Poslední extraligové měření sil proběhlo ve Zlíně v roce 2005, Zlín vyhrál 3:1.

Svěřenci trenérů Roberta Svobody a Martina Hamrlíka jsou na tom s výsledky v přípravě o poznání lépe než jejich dnešní soupeř. O neporazitelnost v základní hrací době přišli až v úterý, kdy padli doma s Pardubicemi 3:5. Dříve dvakrát v nastaveném časem padli s Kometou a Přerovem, čtyřikrát slavil výhru. Mimo to Zlín vyhrál v minulém týdnu turnaj ZUBR Cup.

Sestava Aukro Berani Zlín: Štůrala (Kašík) - Valenta, Řezníček, Freibergs, Matějíček, Žižka, Padrnos, Dluhoš - Roberts Bukarts, Honejsek, Rihards Bukarts - Kubiš, Popelka, Veselý - Okál, Sedláček, Ondráček - Gago, Fořt, Fryšara.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY