čtvrtek 10. ledna 2013 | Redakce

Zajeďte do Prahy společně s fanclubem povzbudit zlínské Berany!

Slavia připravila pro příznivce ledního hokeje speciální akci u příležitosti jubilejního 1000. kola extraligy. Jednotná cena vstupenek do všech kategorií na zápas HC Slavia Praha – PSG Zlín, který se uskuteční v O2 areně v neděli 13. ledna od 15:00 hodin, bude pouhých 50 korun. Při koupi vstupenky do nejdražší kategorie fanoušek ušetří 210 korun oproti původní ceně. "Chtěli bychom tímto pozvat všechny fanoušky, aby se připojili ke zlínskému fanklubu a vyrazili společně s námi podpořit naše borce svými hlasivkami. Doufáme, že s námi vyrazíte v hojném počtu a z Prahy si odvezeme všechny tři body, " pověděl Radek Pobuda ze zlínského fanclubu.

„Věříme, že speciální nabídka přiláká do O2 areny celé rodiny. Cena dětského vstupného zůstává 20 korun, čtyřčlenná rodina tak za hokej zaplatí pouze 140 korun,“ vypočítává marketingový manažer Slavie Jakub Mezlík. „Extraliga slaví významné jubileum a my jsme se rozhodli ho tímto způsobem podpořit,“ dodává.

Vstupenky na utkání Slavia – PSG Zlín si mohou fanoušci zakoupit přes internet na portálu Sazkaticket.cz a na všech terminálech Sazky nebo na pokladnách O2 areny.

Podobnou akci s výrazným zlevněním vstupného si vyzkoušeli slávisté už v loňské sezoně. Na Vítkovice tehdy přišlo více než osm tisíc diváků, a to se přitom jednalo o poslední domácí zápas v základní části.

"Zlínští fanoušci společně odjíždějí z nádraží v Otrokovicích vlakem v neděli 13. ledna v 10:15 hodin, návrat do Zlína je naplánovaný na 22:48 hodin. Cestou do Prahy se přesedá v Olomouci, zpět se jede přímým spojem bez přesedání. Při skupinové výpravě mají děti do 15 let cestu zdarma. Podrobnosti se dozvíte na místě srazu," upřesnil Radek Pobuda, člen fanclubu HFC Zlín.

Sektory pro hosty jsou označeny číslem 117 nebo 118.





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY