středa 07. srpna 2013 | Zlin Press - Roman Ordelt

Vicemistři na startu zápasové prověrky, úvodní duel se Skalicí se odehraje v PSG aréně!

Hokejisté PSG Zlín zahájí program jedenácti přípravných zápasů před startem extraligy úvodním duelem proti slovenské Skalici, který se odehraje ve čtvrtek 8. srpna v 18 hodin v PSG aréně. Utkání se mělo původně uskutečnit na zimním stadionu Luďka Čajky, nicméně z důvodu tropických klimatických podmínek je velmi ztížena výroba ledu na hlavní ploše. Na zápas je stanoveno jednotné vstupné 30 Kč.

Berani si pozvali na úvodní přípravný zápas slovenský tým HK 36 Skalica. Záhorci skončili v loňském ročníku slovenske extraligy v základní části na pátém místě, ve čtvrtfinále play off padli v sedmém rozhodujícím zápase s týmem Piešťan. Mužstvo Skalice trénuje od letošního léta Josef Turek, v předloňské sezoně asistent Rostislava Vlacha v PSG Zlín.

Informace pro diváky! Vstupenky v jednotné ceně 30 Kč lze zakoupit na PSG aréně v prostředním vchodu a dále ve vchodě nad schody na pravé straně PSG arény - známá jako šatna veřejného bruslení. Celková kapacita arény je omezena, čítá celkem 550 míst, 420 míst k sezení a 130 míst k stání. Řiďte se prosím pokyny bezpečnostní agentury.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY