čtvrtek 18. listopadu 2021 | Zlin Press - Roman Ordelt

Pozor! Souboj s Olomoucí si vyžádá zvýšená bezpečnostní opatření

Extraligový tým PSG Berani Zlín se utká ve 24. kole základní části Tipsport extraligy 2021/2022 v moravském souboji s týmem HC Olomouc. Divácky velmi atraktivní zápas se odehraje na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně v pátek 19. listopadu od 17:30 hodin. Utkání bylo z pořadatelského hlediska i Policie České republiky vyhodnoceno jako rizikové a vyžádá si důležitá opatření a upozornění směrem k divákům. Před vstupem na zimní stadion je nutné prokázat bezinfekčnost podle aktuálně platných mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky!

Proběhnou opět zpřísněná bezpečnostní opatření. Klub vyzývá diváky, aby přišli do hlediště včas a s dostatečným předstihem. Brány zimního stadionu se otevírají 45 minut před začátkem utkání. Hokejový klub upozorňuje návštěvníky hokejového zápasu Zlína s Olomoucí, že platí přísný zákaz vnášení pyrotechniky, petard a dýmovnic do hlediště zimního stadionu. Na uvedený zápas bude výrazně posílena pořadatelská služba včetně policie. Na bezpečnost v hledišti a před zimním stadionem bude dohlížet zvýšený počet příslušníků Městské policie Zlín a Policie České republiky. POZOR! V případě výtržností a poškození majetku bude klub nekompromisně uplatňovat nároky na způsobenou škodu po viníkovi. 

Parkování zajištěno bezplatně u zlínského mrakodrapu

Pořadatelé zároveň vyzývají diváky, aby přišli včas a rozhodně nechodili na poslední chvíli z důvodu možného většího rozsahu kontrol při vstupu. Upozorňujeme motorizované návštěvníky utkání, a to především z Olomouce. Využijte bezplatné parkoviště u zlínského mrakodrapu (budova 21) a zde zaparkujte své vozy. Parkoviště bude zdarma k dispozici vždy hodinu před a hodinu po utkání. 

Důležité informace pro návštěvníky jsou následující: 

- pro vstup na ZS je nutné prokázat bezinfekčnost (očkování, test, prodělání onemocnění COVID-19)

- na zimní stadion se zakazuje vstup podnapilým lidem

- je zakázáno do areálu vnášet jakoukoliv pyrotechniku nebo nebezpečné předměty

- vzhledem k tomu, že spousta fanoušků přijede osobním autem, bude bezesporu výhodné, když lidé ze Zlína a okolí využijí jiného způsobu dopravy než osobním vozem

- osobní auta doporučujeme parkovat v parkovacím domě vedle budovy č. 21 bývalých Baťových závodů (v současnosti úřední budova Zlínského kraje), parkování tam bude ZDARMA, navíc auta budou pod větší kontrolou

- prosíme dbejte všech pokynu policistů, strážníků i pracovníků bezpečnostní agentury.

Aktuální hygienické podmínky a opatření pro vstup na extraligová utkání ve Zlíně platná do neděle 21.11. najdete ZDE

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY